Reacties van ouders:

Hoewel in de meeste reacties van ouders namen vermeld stonden, heb ik ervoor gekozen om deze weg te laten in verband met de privacy van de kinderen.

 

"Bij onze zoon van zeven is vorig jaar ODD geconstateerd en het ging niet goed met hem op school. Toen juf Anne startte met onze zoon wist ze hem snel te doorgronden en zijn vertrouwen te winnen. Hierdoor heeft hij op school een positieve verandering doorgemaakt. Anne wist precies hoe ze hem moest begeleiden, niet alleen door haar opleiding, maar ook omdat zij haar werk met hart en ziel doet."

(ouders uit Baarn)

 

"Onze dochter (11) had te horen gekregen dat ze door haar dyslexie niet goed in staat was om tafels te automatiseren. Door het aanleren van liedjes, trucjes en andere ezelsbruggetjes leerde ze al snel rekenen zonder tafelkaart. Alles werd toen makkelijker. Juf Anne heeft met veel geduld alle foefjes geleerd, waardoor ze steeds meer zelfvertrouwen kreeg en de resultaten hoger en hoger werden."

(moeder uit Huizen)

 

"Onze dochter (15) had door haar dyscalculie een afkeer, bijna angst, gekregen voor rekenen.
Door de hulp van juf Anne is ze nu helemaal van de angst af en is dit zelfs omgebogen naar zelfvertrouwen. Regelmatig kwam ze thuis met de woorden: "nu snap ik het gewoon wel!"
Wat een feest toen ze haar 2F rekentoets haalde."
(moeder uit Eemnes)

 

"Onze zoon is 6 jaar en heeft de diagnose PDD-Nos gekregen. Juf Anne weet feilloos hoe ze hem moet benaderen en stimuleren om zijn werkjes gedaan te krijgen. Onze zoon heeft het erg naar zijn zin bij juf Anne en voelt zich op zijn gemak bij haar. Juf Anne heeft enorm veel geduld met hem en weet het beste in hem naar boven te halen. We hebben het vreselijk getroffen met juf Anne. Het is een juf uit duizenden!"

(moeder uit Baarn)

 

"Juf Anne is de combinatie van veel kennis, jarenlange ervaring, oeverloos geduld en geweldige, droge humor. Helemaal top!"

(vader uit Eemnes)