Ervaren juf en kindercoach

 

Mijn naam is Anne Roozeboom (1987). Ik ben getrouwd met Gertjan en we wonen in Eemnes.

 

Van jongs af aan wist ik dat ik wilde lesgeven. Na het behalen van mijn PABO-diploma heb ik nog verschillende andere opleidingen gedaan. Hierdoor mag ik mezelf behalve juf, ook kindercoach, opvoedcoach en mindfulness-trainer noemen. In mijn vrije tijd schrijf ik veel en maak ik graag muziek. Zo af en toe sta ik op het podium als singer-songwriter.

 

Ik heb een aantal jaar met veel plezier in mijn praktijk Juf Anne helpt gewerkt, maar inmiddels sta ik weer voor de klas. Daarnaast ben ik gestart met Onderwijscadeau. Hiervoor schrijf ik Ebooks, Ecurssen, lesmaterialen en blogs voor leerkrachten in het basisonderwijs. 

 

Met geduld en humor geef ik mijn lessen. Mijn motto: Goed onderwijs is een cadeautje voor iedereen!